+4542679011

Hele Fyn

Fyn er der mange skønne steder hvor man kan lave bryllupsbilleder, portrætter, børnefoto, babyfoto, familiefoto, gruppefoto, gravid og mavebilleder og meget mere.

Fyn foto

Her er nogle af Fyns større byer vi har fotograferet i igennem de sidste mange år:

Vissenbjerg

Vissenbjerg er en by på det centrale Fyn med 3.214 indbyggere og kendt for sin storkro og sit terrarium. Byen er den højst beliggende by på Fyn. Byen ligger i Assens Kommune og hører til Region Syddanmark. 

Vissenbjerg foto

Tranekær

Tranekær er en landsby på det nordlige Langeland mellem slottet i nordbyen og Tranekær Kirke i vestbyen. Den er opkaldt efter Tranekær Slot og var til 2007 hovedby i Tranekær Kommune, selv om Tullebølle var den største by i kommunen.

Tranekær foto

Tåsinge

Tåsinge er en ø i det Sydfynske Øhav med et areal på 70 km² og 6.146 indbyggere. Ligger i Svendborg Kommune. Øen er i nord forbundet med Fyn ved Svendborg via Svendborgsundbroen og i syd med en dæmning, Siødæmningen og Siøsundbroen til Siø og derfra ved Langelandsbroen til Rudkøbing på naboøen Langeland.

Tåsinge foto

Svendborg

Svendborg er en havne- og søfartsby på det sydlige Fyn, med 27.210 indbyggere. Svendborg er en gammel by og har selv i moderne tid bevaret sin ældre bykerne med smalle gader, torve og gårdmiljøer. Den er Fyns næststørste by efter Odense, ligger i Svendborg Kommune og hører til Region Syddanmark.

Svendborg foto

Strib

Strib er en by på det vestlige Fyn med 4.712 indbyggere, beliggende i Middelfart Provsti. Den befinder sig i Middelfart Kommune, der hører til Region Syddanmark. Strib er den 11. største by på Fyn. Byen ligger på en halvø cirka 6 kilometer fra Middelfarts centrum, lige ud til vandet.

Strib foto

Søndersø

Søndersø er en by i Nordfyn med 3.232 indbyggere, beliggende i Søndersø Sogn 15 kilometer nordvest for Odense og 15 kilometer sydøst for Bogense. Byen ligger i Nordfyns Kommune og tilhører Region Syddanmark. 

Søndersø foto

Rudkøbing

Rudkøbing er den største by på Langeland og øens hovedby med 4.671 indbyggere, beliggende 16 km sydøst for Svendborg, 9 km vest for Spodsbjerg, 26 km nord for Bagenkop og 30 km syd for Lohals. Byen ligger midt på øens vestside ud mod Det Sydfynske Øhav.

Rudkøbing foto

Ringe

Ringe er en by på Midtfyn med 6.110 indbyggere, beliggende 23 km syd for Odense, 23 km nord for Svendborg og 26 km nordøst for Faaborg. Ringe ligger i Region Syddanmark og hører til Faaborg-Midtfyn Kommune. Ringe er kommunens næststørste by og huser rådhuset med en stor del af kommunens forvaltning.

Ringe foto

Oure

Oure er en by på Sydøstfyn med 539 indbyggere, beliggende 25 km syd for Nyborg, 6 km sydvest for Lundeborg og 12 km nordøst for Svendborg. Byen hører til Svendborg Kommune og ligger i Region Syddanmark. Oure hører til Oure Sogn. Oure Kirke.

Oure foto

Otterup

Otterup er en tidligere stationsby på det nordlige Fyn med 5.083 indbyggere, beliggende 15 km nord for Odense, 6 km nordvest for ladepladsen Klintebjerg ved Odense Fjord og 23 km øst for kommunesædet i Bogense. Byen er den største i Nordfyns Kommune og ligger i Region Syddanmark. Otterup ligger i Otterup Sogn.

Otterup

Odense

Odense er Danmarks tredjestørste og Fyns største by med 179.601 indbyggere. Byen ligger ved Odense Å, cirka 3 kilometer syd for Odense Fjord. Odense er stiftsby og var indtil 2006 amtssæde for Fyns Amt og før det Odense Amt.

Odense

Nyborg

Nyborg er en købstad på Fyn med 17.164 indbyggere. Byen ligger ved Storebælt og er forbundet med Sjælland via Storebæltsbroen. Nyborg Kommune hører til Region Syddanmark. Nyborg Slot, der er Nordens ældste kongeborg fra 1170, ligger i byen. Byens kirke, Nyborg Vor Frue Kirke, er fra 1300-tallet. 

Nyborg foto

Nørre Aaby

Nørre Aaby Kommune i Fyns Amt blev dannet ved kommunalreformen i 1970. Ved strukturreformen i 2007 blev den indlemmet i Middelfart Kommune sammen med Ejby Kommune.

Nørre Aaby foto

Munkebo

Munkebo er en by på det østlige Fyn med 5.563 indbyggere, beliggende i Munkebo Sogn. Den ligger i Kerteminde Kommune og tilhører Region Syddanmark. Munkebo er først og fremmest kendt for Lindøværftet, der siden flytningen fra Odense i 1959 har haft adresse i byen.

Munkebo foto

Middelfart

Middelfart er en købstad på Fyn, med 15.540 indbyggere. Byen ligger i Middelfart Kommune og hører til Region Syddanmark. Det gamle navn Melfar betyder “farvandet man rejser mellem” eller “den mellemste overfart” og henviser dermed til færgetrafikken mellem Jylland og Fyn.

Middelfart foto

Langeskov

Langeskov er en by på det østlige Fyn med 4.078 indbyggere, beliggende ca. halvvejs mellem Odense og Nyborg i Birkende Sogn. Den ligger i Kerteminde Kommune og tilhører Region Syddanmark. Før kommunalreformen i 2007 var Langeskov hovedby i Langeskov Kommune.

Langeskov foto

Langeland 

Langeland er en ø beliggende mellem Fyn, Tåsinge og Ærø mod vest og Lolland mod øst i Langelandsbæltet, eller den sydlige del af Storebælt. Øen er 52 km lang og op til 11 km bred og har et samlet areal på 284 km² og en samlet befolkning på 13.881 i 2006. Rudkøbing er Langelands største by.

Langeland foto

Kerteminde

Kerteminde er en by og tidligere købstad på Østfyn med 5.898 indbyggere, beliggende 21 km nordvest for Nyborg og 19 km nordøst for Odense. Kerteminde er kommunesæde i Kerteminde Kommune og ligger i Region Syddanmark.

Kerteminde foto

Hesselager

Hesselager er en by på Sydøstfyn med 892 indbyggere, beliggende 19 km syd for Nyborg, 7 km nordvest for Lundeborg og 18 km nordøst for Svendborg. Byen hører til Svendborg Kommune og ligger i Region Syddanmark. Hesselager hører til Hesselager Sogn.

Hesselager foto

Haarby

Haarby er en by på det vestlige Fyn med 2.462 indbyggere, beliggende i Hårby Sogn. Byen ligger i Assens Kommune og hører til Region Syddanmark. Den var indtil 2007 hovedby i Haarby Kommune. I Haarby findes Haarby Kirke, der er korskirke. Politikeren Uffe Ellemann-Jensen er født i Haarby. 

Haarby foto

Glamsbjerg

Glamsbjerg Kommune i Fyns Amt blev dannet ved kommunalreformen i 1970. Ved strukturreformen i 2007 blev den indlemmet i Assens Kommune sammen med Haarby Kommune, Tommerup Kommune, Vissenbjerg Kommune og Aarup Kommune.

Glamsbjerg foto

Faaborg

Faaborg er en købstad med 7.049 indbyggere på Fyns sydkyst ved Faaborg Fjord. Byen er den største by i Faaborg-Midtfyn Kommune og tilhører Region Syddanmark. Faaborg ligger mellem bakker, og i farvandet ud for ligger de mange småøer i det Fynske Øhav.

Faaborg foto

Ebberup

Ebberup er en by på Fyn med 1.233 indbyggere, beliggende 11 km sydvest for Glamsbjerg, 12 km nordvest for Haarby og 7 km sydøst for Assens. Byen hører til Assens Kommune og ligger i Region Syddanmark. Den oprindelige landsby Ebberup hører til Kærum Sogn.

Ebberup

Bogense

Bogense er en havneby ved Kattegat på det nordlige Fyn med 3.891 indbyggere, beliggende 15 km nordvest for Søndersø, 23 km vest for Otterup og 29 km øst for Middelfart. Byen er kommunesæde for Nordfyns Kommune og ligger i Region Syddanmark. Byens indbyggere kaldes bogensere eller bogenseboer.

Bogense

Bellinge

Bellinge er en satellitby til Odense på Fyn med 4.826 indbyggere, beliggende 9 km sydvest for Odense centrum. Bellinge hører til Odense Kommune og ligger i Region Syddanmark. Bellinge hører til Bellinge Sogn, og Bellinge Kirke med mange gamle kalkmalerier ligger i byen. Odense Å løber syd og øst for byen. 

Bellinge foto

Assens

Assens er en fynsk by med 6.155 indbyggere beliggende ved Lillebælt. I Kong Valdemars Jordebog er Assens opført med navnet Asnæs, hvilket betyder et næs bevokset med asketræer. Byen ligger i Assens Kommune og hører til Region Syddanmark.

Assens foto

Årslev

Årslev er en by på det centrale Fyn syd for Odense med 3.863 indbyggere. Den ligger i Faaborg-Midtfyn Kommune og tilhører Region Syddanmark.

Årslev foto

Aarup

Årup er en by på det vestlige Fyn med 3.166 indbyggere, beliggende i Årup Sogn ca. 23 kilometer vest for Odense og 37 kilometer øst for Middelfart på jernbanestrækningen Odense-Fredericia. Byen ligger i Assens Kommune og hører til Region Syddanmark.

Aarup foto

Vi fotograferer faktisk også i Jylland.

Indhold