+4542679011

Foto af trægulve har stor betydning ved salg af bolig. Et gulv er den største sammenhængende flade i en bolig, og dermed også den som er behæftet med største visualitet. Derfor er foto til salgsannoncer særdeles velegnede når der er et nyafslebet eller nyrenoveret trægulv med.

Foto, billed og lyd

Det er selve gulvets tykkelse, der bestemmer, hvor meget og hvor dyb gulvafhøvling eller gulvafslibning kan foretages. Vi kører gerne ud i hele området i omkring Fyn, hvor vi nyder at udføre et godt stykke arbejde for både private, erhverv og offentlige institutioner. I vores menupunkt ’Områder’ kan du danne dig et samlet overblik over, hvilke lokalområder vi dækker.

Før og efter foto af dine nyrenoverede trægulve

Med gulvafslibning eller gulvafhøvling kan du næsten fjerne alle skader som er på dit trægulv, men i nogle tilfælde er det ikke er nok. Man kan føle sig fristet til selv at kaste sig ud i gulvafhøvling og gulvafslibning, men det vil sjældent være særligt hensigtsmæssigt. Uanset om der er tale om en større eller mindre opgave, så arbejder vi altid hårdt og målrettet på at levere det bedste resultat. Hvilken farve som gulvet ender med at få, samt hvor slidstærkt som gulvet ender med at blive, afhænger nemlig i høj grad af hvilken lak som benyttes.

Gulvgalleri med mange foto

Vi forsøger altid, at foretage ekstra afslibning de steder hvor gulvet har skader, men i nogle tilfælde er det begrænset, hvor meget man kan slibe eller høvle gulvet. Det omfattende fokus på kvalitet skyldtes, at vi udelukkende ønsker tilfredse kunder. Fjerner man alt for meget, kan man risikere: knirken, nedsat slidestyrke, og at gulvet kan risikere at flække. Vi er en danskejet virksomhed, som går op i kvalitetsløsninger og god kundeservice.

Indhold