+4542679011

BRYLLUPSFOTOGRAFERING PÅ FYN – Et bryllup er en stor begivenhed og gode billeder af dagen er både vigtigt og sjovt. Arbejdet bør derfor ikke overlades til den første den bedste i familien, og man bør også overveje om en fotograferende gæst får ligeså sjov en dag som de andre gæster. 

Se vores GALLERI her

billeder fra kirke/rådhus

Når jeg fotograferer et bryllup starter jeg med at lytte til det kommende brudepar og høre deres egne ideer og drømme. Typisk vil de gerne have en serie billeder fra kirke/rådhuset, startende med de første gæster og brudgommens ankomst, bruden der ankommer tilsidst, måske selve vielsen (selvom mange foretrækker at huske den del, udelukkende i erindringen), og naturligvis udgangen fra kirken/rådhuset. Efter vielsen modtager venner og familie de nygifte, kaster med ris og hylder de nygifte og jeg fotograferer det hele. Det er rart at tage familieportrætterne på dette tidspunkt, og bagefter kører brudeparret afsted sammen. 

BRYLLUPSFOTOGRAFERING PÅ FYN

De smukkeste billeder af brudeparret

De smukkeste billeder af brudeparret finder man efter min mening i naturen og derfor sætter jeg typisk 1-1,5 timer af til ‘location’ fotografering et sted i nærheden. Går det helt galt med vejret, er kirken eller våbenhus også et godt sted at portrættere, jeg tager selv lys med. 

Nu er det tid til pause, og så plejer der jo så at være en fest. Jeg fotograferer gerne på evt. fællesudflugter, og er selvfølgelig tilstede til festen, indtil forretten er serveret. Billeder af gæsterne ved bordet skal der selvfølgelig også være, men så takker jeg også helst af for denne gang. 

bryllupsfotografi

Levering af billeder

Levering af billeder sker typisk 3 uger efter begivenheden, og billederne vil ankomme i et godt fotoalbum, perfekt til at bladre i uden fedtfingre, og vil man så gerne lave sin egen bog fra dagen, kan billederne jo bare tages ud og limes ind i ‘den rigtige bog’. 

Skal man nu vælge digitalt eller på film. Forskellen er ikke så stor. I begge tilfælde leveres billederne i et album og der afleveres en CD-rom. På film skal man aflevere negativerne til fotohandleren og med digital optagelse skal man aflevere en digital-kopi af billederne.

Personlig synes jeg film-billederne bliver meget smukke og kan måske også forstørres i lidt større størrelser, men med mit digital kamera er forskellen meget lille. 

Prismæssigt vil en fotografering, fotograferet og leveret som beskrevet ovenfor, incl. materialer og strækkende sig over 5-6 timer. Skal jeg køre meget langt kommer der også noget kørsel oveni. 

Under alle omstændigheder kan I altid få et fast tilbud og klar besked om aftalen, når I henvender jer til mig

Indhold