+4542679011

Her er en stribe brugbare råd til dig, når du skal fotograferes. Du er normalt velkommen til at medbringe outfit, udstyr osv. Hvis du er usikker på, hvad du vil fotograferes i, så medbring flere sæt tøj og fotografen kan assistere dig med at vælge det tøj, der matcher bedst til den pågældende situation.

portræt i Odense

Matchende farver i mellemtoner gør sig rigtig godt ligesom tøj med lyse farver medfører glimrende resultater. Prøv så vidt muligt at undgå mønstret tøj eller tøj med figurer, logoer mv., der tiltrækker for meget opmærksomhed.

Mød fotografen på Fyn her

Husk også gerne legetøj, personlige ejendele eller andre effekter, du kan relatere til. Afsæt tilstrækkelig tid til fotografering og undgå for mange stressende aktiviteter den dag. Det er også vigtigt, at have rolige og afslappede forældre, når det er børn eller babyer, som skal fotograferes.

Fotografering

Fotografering sker på barnets vilkår så meget tid benyttes til at give barnet mad, forandring og vente. Et mæt barn er et glad barn. Hvis du kan så prøv at holde dit barn vågen op til sessionen og i bilen på vej til fotografen.

portrætfoto Fyn

Når fotograferingen er afsluttet

Når fotograferingen er afsluttet, får du lejlighed til i ro og mag at vurdere og udvælge de billeder, du vil have. Husk, at farver og kontrast kan variere meget fra skærm til skærm.

Udvælg derfor billederne efter motivet, udtrykket, ansigterne osv og ikke så meget efter farverne. Når du har valgt dine billeder, vil fotografen redigere, farvekorrigere og optimere hvert enkelt billede for bedst muligt resultat.

Når fotograferingen er afsluttet

Gravide kvinder er smukke modeller!

Gravide kvinder er smukke modeller! Dette er en særlig periode i livet, hvor nyt liv bliver til. Husk at gå til fotografen mens tid er. Du vil få billeder, der bliver en værdsat del af dig, din familie og ikke mindst den lille som I vil påskønne, resten af livet.

Gravide kvinder er smukke modeller!

Få en hyggelig familieoplevelse hos fotografen

Få en hyggelig familieoplevelse hos fotografen. For eksempel 1 time bestående af 30 minutters forberedelse og sminke efterfulgt af 30 minutters fotografering.

Medbring forskelligt tøj så I får variation i billederne. Medbring også gerne noget sjovt eller anderledes tøj til et par sjove billeder. Under fotograferingen bliver I grundigt guidet og vejledt af fotografen som optager både enkelt- og gruppebilleder af jer samt alle ønskede kombinationer.

Graviditetsbilleder

Efter fotosessionen

Efter fotosessionen får I mulighed for at kigge alle billeder igennem og vælge dem I ønsker kopier af. Kopier kan naturligvis leveres både digitalt og på papir. Papirbilleder leveres på professionelt fotopapir og digitale kopier leveres i højtopløselige versioner på en cd-rom. Det er naturligvis valgfrit, hvor mange billeder I vælger at købe.

Få et tilbud på professionel fotografering – gratis og uforpligtende. Du indtaster bare din opgave online og får snart efter tilbud fra en professionel fotograf på Fyn, som gerne vil påtage sig din fotograf opgave.

Læs også:

Indhold