+4542679011

PORTRÆTFOTOGRAFERING i VIRKSOMHEDER – I en virksomhed er det en meget stor fordel at sætte ansigter på sine medarbejdere, hvad enten det er over for kunder/medlemmer/klienter eller bare over for hinanden i virksomheden. Sådanne portrætter kan både være uformelle, optaget i nærmiljøet eller fremstilles mere stilistiske med samme baggrund og lys for alle. Det er også muligt at bruge lys, rekvisitter og komposition til at fremstille meget personlige portrætter af personerne bag en virksomhed.

Trin 1 er at afdække hvilket budskab billederne skal have over for modtagerne,

trin 2 er at lave en aftale med fotografen.

Prisen for denne type opgave afregnes på timebasis og i tilfælde af mange optagelser kan der regnes med rabat. Der vil cirka kunne fotograferes 10-12 medarbejdere pr. time. Typisk vil opgave være bedst løst med digitalt udstyr, primært for at den enkelte kan være med til godkendelse af det endelige billede. Billederne vil komme på en CD-rom, klar til videre behandling. For en lille merpris kan billederne også leveres i den endelige størrelse og evt. i S/H udgave.

Flere billeder af business fotograf

Et personlig portræt

Et personlig portræt er en god gave til dig selv, vennerne eller familien. Vi finder en egnet location, sætter lys og fremstiller dit helt eget udtryk. Lad os snakke om dine ønsker og jeg vil kunne give dig en fast pris.

Det kunne også være en forfatter, kunstner, virksomhedsleder eller anden person der skal portrætteres til en offentligørelse.

Stor reception, overrækkelsen af en pris, indvielse af en bygning, alle er de begivenheder der bør huskes bedst med billeder.

Jeg falder ubemærket ind i begivenheden, tager de store øjeblikke og de pudsige optrin, og er parat til at fotografere de ting I selv vægter højt. Efterfølgende leveres billederne på CD-rom, parat til print, internet eller presse.

I dette indlæg kan du læse, hvordan man bliver reklamefotograf, og hvad det indebærer. Modefotograf

Årsregnskaber, artikler eller kataloger

Årsregnskaber, artikler eller kataloger. Alle har de brug for billeder, og mange gange inden for et fastlagt tema. Nogle billeder har jeg måske allerede, og dertil skal der så tages nogle flere. Lad os tage en snak om anvendelse og omfang og jeg skal give dig en fast pris på opgaven.

Et eksempel kunne være blomstrende forårstræer til en katalog for feminint løbetøj, eller gamle folkevogne til en artiklen om ældre bilister.

Læs også:

Indhold