+4542679011
Graviditetsbilleder

Graviditet er et af livets store mirakler – og pludselig er de ni måneder gået og skubbet i baggrunden for det nye og spændende liv. Inden den søde ventetid er ovre, kan vi sammen tage elegante graviditetsbilleder, så du og barnets far begge kan nyde, hvad I sammen har skabt. Jeg forstår, at det kan være en udfordring og måske endda grænseoverskridende at få taget graviditetsbilleder, så jeg fokuserer på at skabe en rar stemning i behagelige omgivelser. Først når du er tryg ved mig bag kameraet, kan jeg tage de mest fantastiske graviditetsbilleder af din skønne mave og gravide krop.

Lad dig inspirere af billederne i mit Galleri, og kontakt mig, så vi sammen kan finde frem til, hvilke graviditetsbilleder du drømmer om.

Graviditet

9 måneders graviditetsbilleder

Der er mange muligheder for smukke graviditetsbilleder. Vi kan udarbejde portrætter udelukkende af den vordende mors gravide krop, eller vi kan tage graviditetsbilleder, hvor barnets far og/eller søskende er med. Få taget billederne i etaper for at følge udviklingen i de 9 måneder, eller vent til maven er rigtig stor.

Hvis i skal giftes, så se nogle smukke bryllupsfotos her

Graviditetsbilleder tager jeg som regel i mit studio, hvor lys og andet udstyr kan være med til at fremhæve din skønne mave helt perfekt og desuden give kunstneriske udfoldelsesmuligheder. Lad os forevige det, du gennemgår lige nu, og få skabt de dejligste graviditetsbilleder. Det er en helt unik tid, som fortjener at blive foreviget i den rette stil og tone.  

Husk også at komme ned til mig, når du skal have taget billeder af den nuttede nyfødte. Før du ved af det, er den lille pludselig blevet stor.

mavebilleder

De uforglemmelige mavebilleder

Dine graviditetsbilleder får et naturligt fokus: Din skønne mave og den lille ny, der snart kommer til verden. Dette er et af livets største mirakler, som godt nok sker hver dag verden over, men som er enestående for dig og din familie. En tid, der er værd at forevige på flotte graviditetsbilleder taget af en professionel fotograf. Uanset om du ønsker, at mavebillederne skal være private eller vil vise dem frem i forstørrelser på væggen, fx i den lille nys børneværelse, kan jeg hjælpe.

Jeg leverer dine graviditetsbilleder helt afhængig af, hvad du vil bruge dem til. Overvej også om dine graviditetsbilleder skal være helt rene, stilfulde sort/hvid plakater eller kulørte farvebilleder, der i detaljer viser hudens toner og livets mærker.

Til fotograferingen er det en god idé at tage tøj på, der ikke er stramtsiddende. Stramtsiddende tøj kan give mærker, der ikke skal med på dine graviditetsbilleder.

Har du overvejet familiefotos?

Indhold