+4542679011

BRUG FOR EN FOTOGRAF ? Jeg tilbyder at tage professionelle billeder til alle typer for offentliggørelse, præsentation, reklame, internet, brochurer, illustrationer, bøger, cd-covers eller årsberetninger. Jeg rykker gerne ud i jeres virksomhed for at lave medarbejderportrætter, produktbilleder og profilbilleder eller for at dække jeres events. 

Til private tilbyder jeg at tage portrætter og bryllupsbilleder. Jeg afregner min indsats på timebasis, giver gerne et tilbud der holder og ser det iøvrigt som den største selvfølgelig at give jer den bedste service.  Jeg løser altid mine opgaver med det bedste digitale udstyr og leverer resultaterne i de opløsninger I skal bruge og viser gerne mine referencer frem.

Fotograf til produktbilleder, personbilleder, firmabilleder.

BRUG FOR INSPIRATION ?  

Jeg finder selv min egen inspiration på internettet og det har bl.a. fået mig til at producere min fotoskole, skrive min internet-bog og iøvrigt publicere informationer om mit udstyr, artikler om mig, mine inspirationer og mine anerkendelser. Når folk skriver til mig med spørgsmål og/eller kommentarer sørger jeg for at lægge snakken op på min feedback-side, der på den måde også kan inspirere mine læsere.  Jeg har samlet en række citater, som jeg selv elsker og udveksler gerne links med andre fotografer. Mine bedste billeder har jeg samlet i min private portfolio.