+4542679011

Selv i disse moderne tider, hvor mange er udstyret med smartphones, kan vi glemme at stoppe op og få taget billeder af nu’et som par. Tid kan være en mangelvare for de fleste, da vi har nogle stressende og travle dage med job, familie og fritidsaktiviteter. Det er oftest til familiekomsammen, fødselsdage eller andre begivenheder, hvor der bliver taget billeder.

Nu har du muligheden for at forkæle din kæreste eller partner med professionelle par-billeder. Her vil det kun handle om jer. Der er sat tid af til at fange essensens af det bånd, I har sammen, den kærlighed I har til hinanden samt fange det øjeblik, hvor man ikke er i tvivl om, hvor man har hinanden.

Her vil jeg som professionel fotograf forevige de uskyldige blikke og smil I sender til hinanden under fotografering. Det kan være helt normalt og almindeligt for jer i øjeblikket, men når I ser de på endelige billeder, vil det alligevel være disse smil og blikke, der i hverdagen har en stor betydning.

Vi kan tilbyde at tage par-billeder på hele Fyn

Vi kan tilbyde at tage par-billeder på hele Fyn

Vi kan tilbyde at tage par-billeder på hele Fyn. Hvis du derfor bor på Fyn eller ønsker at få taget professionelle par-billeder af en bestemt lokation eller område her, er du kommet til det helt rette sted. Som erfaren fotograf, har jeg med årene været de fleste steder på Fyn, hvorfor jeg har en del kontakter og relationer til mange forskellige steder, lokationer og omgivelser på Fyn.

se flere billeder fra fotograferne her

Du og I kan derfor frit vælge om det skal være naturrige, rustikke, gammeldags, sofistikerede eller omgivelser nær vand. Hvis du enten overvejer at forkæle din kæreste eller partner med en personlig gave eller du måtte have spørgsmål til at få taget par-billeder, skal du ikke tøve ikke med at kontakte mig. Det er ganske uforpligtende.

Læs også: