+4542679011

Det er en stor dag for både forældre og børn, når de skal konfirmeres. Det er oftest en dag med mange store oplevelser, hvorfor det kan være skønt at være 100 % tilstede for sin datter eller søn under hele dagen. Du kan derfor med fordel alliere dig med os som din professionelle konfirmationsfotograf. 

konfirmationsbilleder
konfirmand
jeres konfirmationsfotograf
konfirmationsfesten
personlig konfirmationsbog
Konfirmationsfotograf - Tips til hvad og hvordan du arranger
Konfirmationsfotografering i kirke natur studie
Konfirmation fotograf - Konfirmationspakker
Billeder af konfirmationsfotografering

Hvis du enten bor på Fyn eller konfirmationsfesten bliver i omegn, er vi den helt rette til opgaven. Vi har gennem mange år taget konfirmationsbilleder både i kirken, efter kirken og til konfirmationsfesten. Vi er med hele vejen, hvor vi fanger de store øjeblikke under hele dagen. Her får vi taget nogle gode portrætbilleder af konfirmanden samt af hele familien og vennerne. 

Det er ikke altid alle, der er lige komfortable foran et kamera. Vi er vant til at arbejde med børn, hvorfor vi gør vores bedste, for at de føler sig trygge og tilpas under hele fotografering. Vi bestræber os på at skabe en god stemning, så humøret er højt under hele dagen. 

Få taget billeder af din datter eller søn der træder ind i de voksnes rækker

Det er en stor oplevelse, når ens søn eller datter, skal træde ind i de voksnes rækker. Det er derfor en dag, hvor både forældre og de nærmeste holder taler og får en festlig aften. Som jeres konfirmationsfotograf sørger jeg for at være med og helt tæt under hele dagen. Jeg sørger for at stille skarpt og være klar, når de holdes taler, når følelserne sidder uden på tøjet, og når familien er samlet om en festlig dag. Her sætter vi tid af til at høre om den enkelte konfirmand, og hvis I måtte have nogle særlige ønsker eller idéer til billeder, kan det også arrangeres. 

Konfirmationsalbum eller bog der foreviger den store dag

Alle billeder der bliver taget i løbet af dagen, kan efterbehandles og sættes sammen til en personlig konfirmationsbog eller album. Dermed har I mulighed for at kigge tilbage på en fantastisk dag, I havde sammen som familie. 

Konfirmationsfotograf – Tips til hvad og hvordan du arranger

Indhold