+4542679011

Hvorfor anvende en fotograf til erhverv eller privat fotografi?

  • Du får gode billeder.
  • Du skal ikke selv tænke på at få taget de rigtige billeder eller se alle gæsternes billeder igennem, for at finde det, du gerne vil have
  • Du kan få indbydelser & takkekort, som ikke alle andre har. Hvem kender ikke til, at gæsterne gemmer indbydelser, takke- eller bordkort – giv dem derfor et helt specielt i anledningen.
  • I står netop og mangler professionelt billeddokumentation af jeres produkt.
  • Du ønsker at give den mest personlige gave, du kan give til en, du holder af – et billede eller en kalender med det der betyder mest – dig !
  • I ønsker et gruppebillede af personalet eller enkeltbilleder til jeres hjemmeside

Fotograf med en forkærlighed for mennesker og portrætbilleder. Har til daglig et virke, der i kreativitet ligger langt tæt på det at fotograferer. Jeg arbejder nemlig også med hjemmesider og webdesign. Jeg forlader derfor sjældent kameraet for længe ad gangen. Billederne er taget i Danmark og under diverse ferie- og forretningsrejser. Portrætbillederne er alle taget rundt omkring i Danmark.

Billedbehandling af dine billeder

Har onkel Mugge fotograferet dit Bryllup/konfirmation/barnedåb? … og måske ikke lige været opmærksom på……   mange ting kan gå galt når man fotograferer, men heldigvis kan de fleste uheld udbedres i en computer. 

Vi kan i rigtig mange tilfælde korrigere dine billeder og få nogle præsentable resultater ud af det. 

Vi korrigerer,                 

·         Lys og skygge,                 

·         Uheldige/forkert farve eller forkert indstillet hvidbalance på kameraet                 

·        Opretning af linjer og horisont,                

·         Fjerner uheldige skygger eller måske hele personer, der lige stod i vejen,                

·         Bumser eller en uheldig rynke, ja så fjerner vi den                

·         Fokus er forkert, så det ikke dig der står skarpt…kan vi afhjælpe. 

Samtidig producere vi dit billede på mange forskellige papirtyper – lige fra mat klassisk pearl til højglans papir, samt sort/hvid eller farve. 

Er et af dine fotografier blevet skadet, revnet eller falmet?

Er et af dine fotografier blevet skadet, revnet eller falmet? – i mange tilfælde kan vi få dine gamle billeder til at se bedre ud end den dag de blev taget. 

Vi kan også producere dine billeder i stor størrelse  –  kvaliteten afhænger selvfølgelig af opløsningen på det kamera, der har taget billedet, men i dag kan næsten alle digitalkameraer – med lidt computerhjælp – producere store billeder. 

Du kan levere billedet på mail eller på kameraets chip – har du det som en papirbillede, kan vi også scanne det ind for dig, så du efterfølgende også har det forbedrede billede på en mail.

Hvad definerer et godt portræt?