+4542679011

Hvorfor anvende en fotograf til erhverv eller privat fotografi?

  • Du får gode billeder.
  • Du skal ikke selv tænke på at få taget de rigtige billeder eller se alle gæsternes billeder igennem, for at finde det, du gerne vil have
  • Du kan få indbydelser & takkekort, som ikke alle andre har. Hvem kender ikke til, at gæsterne gemmer indbydelser, takke- eller bordkort – giv dem derfor et helt specielt i anledningen.
  • I står netop og mangler professionelt billeddokumentation af jeres produkt.
  • Du ønsker at give den mest personlige gave, du kan give til en, du holder af – et billede eller en kalender med det der betyder mest – dig !
  • I ønsker et gruppebillede af personalet eller enkeltbilleder til jeres hjemmeside

Fotograf med en forkærlighed for mennesker og portrætbilleder. Har til daglig et virke, der i kreativitet ligger langt tæt på det at fotograferer. Jeg arbejder nemlig også med hjemmesider og webdesign. Jeg forlader derfor sjældent kameraet for længe ad gangen. Billederne er taget i Danmark og under diverse ferie- og forretningsrejser. Portrætbillederne er alle taget rundt omkring i Danmark.

Billedbehandling af dine billeder

Har onkel Mugge fotograferet dit Bryllup/konfirmation/barnedåb? … og måske ikke lige været opmærksom på……   mange ting kan gå galt når man fotograferer, men heldigvis kan de fleste uheld udbedres i en computer. 

Vi kan i rigtig mange tilfælde korrigere dine billeder og få nogle præsentable resultater ud af det. 

Vi korrigerer,                 

·         Lys og skygge,                 

·         Uheldige/forkert farve eller forkert indstillet hvidbalance på kameraet                 

·        Opretning af linjer og horisont,                

·         Fjerner uheldige skygger eller måske hele personer, der lige stod i vejen,                

·         Bumser eller en uheldig rynke, ja så fjerner vi den                

·         Fokus er forkert, så det ikke dig der står skarpt…kan vi afhjælpe. 

Samtidig producere vi dit billede på mange forskellige papirtyper – lige fra mat klassisk pearl til højglans papir, samt sort/hvid eller farve. 

Er et af dine fotografier blevet skadet, revnet eller falmet?

Er et af dine fotografier blevet skadet, revnet eller falmet? – i mange tilfælde kan vi få dine gamle billeder til at se bedre ud end den dag de blev taget. 

Vi kan også producere dine billeder i stor størrelse  –  kvaliteten afhænger selvfølgelig af opløsningen på det kamera, der har taget billedet, men i dag kan næsten alle digitalkameraer – med lidt computerhjælp – producere store billeder. 

Du kan levere billedet på mail eller på kameraets chip – har du det som en papirbillede, kan vi også scanne det ind for dig, så du efterfølgende også har det forbedrede billede på en mail.

Hvad definerer et godt portræt?

Indhold