+4542679011

Professionel

Gravid fotograf

Siden 2010

Professionel og erfaren gravid fotograf til gravid fotografering på Fyn.

familiebilleder Trekantsområdet
familiebilleder Trekantsområdet
familiebilleder Trekantsområdet
Kroppens udvikling under en graviditet er helt fantastisk, og det er netop det en graviditetsfotografering skal fange
graviditetsfotografering fyn
babyfoto Kolding
Fotografering af den flotte struttene mave er en smuk gave til sig selv, sin partner og til senere minde. En kreativ gravid studiefotografering
Få foreviget din graviditet med et smukt portræt
GravidSession. Den søde ventetid er smuk og livsbekræftende, og helt klart værd at dokumentere.
graviditetsbilleder fyn
Gode råd for graviditetsfotografering fyn
Minder for livet - Priser for graviditetsfotografering
gravid foto Kolding
gravid foto Kolding
Billeder af gravid fotografering fyn
graviditetsfoto odense
graviditetsfotografering fyn
Graviditetsfoto. Smukke og kunsteriske billeder fra "Den Søde Ventetid".
Professionel og uddannet

Mød fotografen

Den professionelle fotograf Fyn tilbyder personlig fotografering til både erhverv og private. I får lige præcis den type billeder i ønsker jer. Fotografering er en personlig professionel ydelse, og vi være sikker på, at i får lige præcis de billeder, i ønsker jer. Hos fotograf Fyn guider og hjælper vi dig gennem hele forløbet. På den måde sikrer vi jer at i får nogle spændende, kreative og varierede billeder. Med uddannelsen, som fotograf har vi erfaringen og evnerne, så er det op til jeg, hvad i vil med jeres fotograf Fyn.

Få lavet nogle ordentlige billeder af dig selv til Dating eller de sociale medier. Søger du job? Få lavet nye billeder.

Dygtig gravid fotograf Fyn til flotte og kreative børnefotos. Vi kommer gerne hjem til jer og fotograferer børnene.

Vil du gerne have lavet et vellignende professionelt professionelt billede til cv? Skal jeg virksomhed bruge nye billeder af de ansatte eller ledelsen? Skal i giftes og mangler i en bryllupsfotograf Fyn? Skal i bruge en familiefotograf Fyn? Ligegyldigt hvad i søger, så klarer vi opgaven.

Gravid fotografering Fyn

  Flotte billeder af høj kvalitet

  Der er sjældent noget så begivenhedsrigt eller højtideligt, som når man er gravid og skal til at bringe nyt liv til verden. Du har sikkert en flot voksende mave på vej, eller måske er du allerede flot højgravid. Det er et øjeblik, som flere og flere gerne vil forevige, så de med stor glæde kan kigge tilbage på denne tid. I stedet for almindelige omgivelser, kan du få hjælp fra en professionel fotograf på Fyn, som kan hjælpe dig med de mest fantastiske, kreative og nytænkende graviditetsbilleder.

  Flotte mavebilleder

  Måske har du allerede en klar forestilling om, hvordan billederne skal se ud – eller måske ønsker du at blive guidet af vores erfaring og ekspertise. Uanset hvad du måtte ønske, så har vi stor erfaring med at tage graviditetsbilleder. Brug for en gravid fotograf?

  Hvorfor bruge en graviditetsfotograf på Fyn?

  En af fordelene ved at bruge en professionel fotograf er, at der er fokus på at fange de særlige små øjeblikke, hvor glæden for dette nye kapitel skinner igennem. Vi gør derfor også meget ud af, at du skal føle dig komfortabel og godt tilpas, når dine billeder skal tages. Der er altid her, at de bedste billeder bliver taget.

  Erfaring med gravide er vigtig

  Der er mange forskellige måder, billederne af din graviditet kan tages på. Nogle ønsker, at der primært tages billeder af den kommende mor. Andre foretrækker at ens partner, barnets søskende eller andre familiemedlemmer bliver en del af det mindeværdige billede. Vi har mulighed for at tage billederne præcist, som du ønsker det. Hvis i mangler en gravid fotograf Fyn, så er i landet det rette sted.

  Mange års rutine med gravid billeder

  Da vi har arbejdet som graviditetsfotografer i en lang årrække, har vi også stort kendskab til de bedste lokationer på Fyn, som er ideelle til dine billeder. Hvad end du ønsker, at billederne skal være kreative, idylliske, originale eller noget helt fjerde, så har vi stor erfaring med de helt rette lokationer. Vores erfaring gør samtidig også, at du kan forvente billeder, som afspejler netop din graviditet, historie og det kommende kapitel, som skal i gang. Ved at få taget graviditetsbilleder hos en professionel fotograf, får du altså en helt særlig måde at huske tilbage på din graviditet på.

  Professionel Portrætfotografering

  Portrætfotografering er nok fotografiets ældste erhverv. Det er dog ikke blevet mindre spændende med årene. Især efter den digitale teknologi er kommet til, har det været muligt at ændre, justere og redigere billeder, som man ønsker det. Værktøjer, som Adobe Photoshop og Lightroom er spændende eksempler på en verden indenfor digital manipulation. Portrætfotos skal sidde lige i skabet, og de skal sælge personen til enten et job, vise personen på en hjemmeside. Eller bruges til ansøgninger og de sociale profiler, som Facebook, Linkedin, Twitter etc. Derfor skal portrættet bare være i orden og personen skal se ud fra sin bedste side. Det er op til portrætfotografen at sørge for det sker.

  Professionel

  Portrætfotografering

  portrætfoto

  Som professionel fotograf Fyn, tilbyder vi alle former for portrætfotografering i Odense og resten af Fyn. Ligemeget hvilken slags portræt du skal bruge og hvad portrættet skal bruges til, så klarer vi opgaven.

  Skab blikfang med

  Erhvervsfoto

  erhvervsportræt Kolding

  Vi jo alle godt at gode billeder skaber positiv opmærksomhed. Hvorfor vælger så mange erhverv så stadig at have halv dårlige billeder liggende på deres hjemmesider? Vi leverer Erhvervsfotografering på Fyn, af høj kvalitet. Vi laver professionelle billeder af jeres medarbejderne og jeres produkter. Vi kan også levere lækker videoproduktion.

  Forøg jeres salg med flotte

  Reklamefoto

  Hvorfor er et godt reklamefoto så vigtigt?Vores mission er altid at levere super flotte og professionelle reklame fotografier. Vi gør meget ud af at tænke ud af boksen når vi får en reklamefotografisk opgave på Fyn. Både kvalitet i og vores kunder er altid i højsædet hos os. Et godt billede siger jo mere end 1000 ord.

  Forevig jeres store dag med

  Bryllupsfoto

  vielse Kolding rådhus

  Hvorfor bør man booke en professionel bryllupsfotograf til jeres store dag? Når man nu ved at et bryllup er et “once in a liftetime”, og man sjælden ellers får lov til at fyre penge af på en så stor begivenhed, hvorfor så ikke denne ene gang gå “all in”? En professionel bryllupsfotograf leverer minderne fra livets største dag.

  Bevar minderne med

  Gravid foto

  gravid fotografering Kolding

  Går du med tanker om at få lavet en gravid fotografering? Et af de smukkeste minder mange har fra deres barndom er ofte de første babybilleder af sig selv og billederne hvor man ligger inde i mors mave. Det er. det ofte for man jo ikke har nogen erindring fra den tid. Og det er her graviditetsbilleder har sin enorme styrke, som minder.

  Den perfekte morgengave til manden 

  Boudoir foto

  boudoir foto Kolding

  En boudoir fotografering til manden i dit liv. Giv det som morgengaven på bryllupsdagen. Det er noget af det mest personlige man kan give til den man elsker. Flere og flere kvinder vælger at få lavet denne slags billeder både til kæresten, men også til sig selv, som et minde om dengang man var ung.

  Fang livets start med

  Newborn foto

  newborn Kolding

  Med en newborn fotografering fanger i jeres barns første dage efter 9 måneder i moders mave. En helt unik og fantastisk oplevelse for mange forældre både under fotograferingen af den nyfødte. Men også de smukke billeder af guldklumpen, når fotografen er færdig med at redigere dem.

  Skab minderne sammen

  Familiefoto

  familiefoto Kolding

  Men en kreativ familiefotografering, enten af jer som par med børnene, den nyfødte eller større grupper med hele jeres familie på. En familiefotografering kan også være billeder af fætre og kusiner, med bedstemødre og fædre etc. En mulighed for at tilbringe en hel dag sammen som familie enten i skoven eller hjemme hos jer selv.

  Vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med fotografen vedr. portrætbilleder. Jeg er absolut ikke model af natur, men fotografen formåede at få det bedste ud af mig på trods. Kvalitetsbevidst fotograf med hensyntagen og opmærksomhed om opgaven. Fotografen er rolig, positiv og opmærksom på kundens behov. Kan varmt anbefales..”

  Malthe Auken

  Fotografen var en yderst behagelig person at være omkring, allerede fra første dag man træder ind i studiet, formår han at skabe en god og behagelig stemning der gør at man føler sig mere end velkommen og ikke mindst tryg og tilpas ved det man går ind til- Samt det gør hans humør og udstråling det også bare, lige den tand bedre. Derudover taler hans billeder for sig selv, han er super kreativ hvad angår poseringer, udtryk og forstår at fange de gode øjeblikke- som i sidste ende skaber nogle helt fantastiske billeder!.”

  Mathilde Broholm

  “Den skønneste oplevelse og masser af fantastiske billeder af min søn. Fotografen er super god til børn, og skaber en rolig atmosfære med plads til at udforske og være nysgerrig, så man er godt tilpas når der tages billeder. Og billederne har ramt min søn præcist, så hans personlighed tydeligt ses. Kan kun anbefales max.

  Lisbeth Danielsen

  Vi havde valgt jer som fotograf i forbindelse med vores bryllup, hvor han formåede at tage nogle fantastiske billeder, og fange mange gode øjeblikke og fine detaljer. Alt dette uden at vi bemærkede hans tilstedeværelse. Vi kunne ikke være mere tilfredse med vores billeder og måden hvorpå fotografen har håndteret det hele. God og hurtig kommunikation, der har været styr på alt lige fra start, så vi kunne slappe helt af på vores store dag. Fotografen er utrolig behagelig og professionel, vi vil klart anbefale ham, og ligeså gerne bruge ham selv igen.

  Pia og Mads

  Åbent

  Hverdage

  10 – 17

  Weekender

  10 – 16 

  Kontakt

  Telefon

  +(45) 42 67 90 11

  Adresse

  Dalbygade 40H
  Volkerts Fabriker
  6000 Kolding

  Indhold