+4542679011

Fotograf Nørre Aaby

Portrætfotograf Nørre Aaby & freelance fotograf

Top professionel fotograf Nørre Aaby til flotte billeder til erhverv, hjemmesider, reklame, SoMe kampagner, tryksager, bøger og meget mere. Mangler i en fotograf i Nørre Aaby med stor forståelse for markedsføring? En fotograf med stor erfaring og altid fokus på de bedste billeder af højeste kvalitet. Så er i landet på den rette hjemmeside for fotografering.

Fotografering over hele Fyn

Uddannet fotograf Nørre Aaby

Velkommen til mit fotografiske univers. Jeg er uddannet fotograf og har de sidste 10 år arbejdet som professionel erhvervsfotograf og reklamefotograf over hele Fyn. Jeg har udgivet fotobøger og samarbejdet med mange større og mindre virksomheder omkring fotografering af billeder til kataloger, lavet produkt billeder og packshots. Stemningsbilleder fra virksomheder og selvfølgelig masser af portrætter af medarbejdere i gode ernergiske virksomheder over hele Fyn. Hos mig finder i altid god sparring og får flotte billeder i bedste kvalitet ved fotograf Nørre Aaby.

Fotografer Nørre Aaby

  Virksomhedsportrætter Nørre Aaby

  Vi tilbyder selvfølgelig at komme ud i jeres virksomhed og lave portrætter af ledelsen og de anstatte i Nørre Aaby. På denne måde slipper i for at skulle sende jeres medarbejdere ud i byen og indtil fotografen på forskellige tidspunkter af dagen. Vi kommer ud og medbringer professionel fotostudie lys og de baggrunde i ønsker. Vi kan også finde et fint sted i virksomheden, butikken på eller på jeres lager hvor vvi kan tage billederne. På denne måde sparer i masser af tid og selve fotograferingsprocessen forstyrrer ikke jeres daglige arbejdsgange mere end højest nødvendigt.

  Professionelle billeder

  Med 10 års erfaring indenfor erhverv og reklamefotografi garanterer vi altid super flotte billeder i top kvalitet. Flot lys og skarp billedbehandling, så alle (unge som gamle) ser skide godt ud på deres portrætter. Igennem de sidste 6 år har vi fotograferet mange forskellige opgaver. Vi har fotograferet billeder til hjemmesider, Facebook, Linkedin Nørre Aaby.

  Vi har været ud i mange virksomheder i Bellinge og fotograferet medarbejderportrætter samt billeder af både interiør og eksteriør i og omkring virksomhederne.

  Læs mere om fotograf Fyn her

  Events, messer og konferencer Nørre Aaby

  Flere og flere firmaer på Fyn er begyndt at booke en professionel fotograf Nørre Aaby til forskellige events, messer og konferencer for at have nye billeder til markedsføring og SoMe promovering på de sociale medier etc.

  Vi bookes til at følge dagen og fange en masse gode stemningsbilleder af de ansatte og selve eventet, i så efterfølgende kan bruge på jeres hjemmesider og sociale medier som i ønsker det.

  Brug for visuel sparring?

  Som professionel fotograf i Nørre Aaby på Fyn, agerer vi rigtig gerne visuel sparringspartner for jer i forhold til markedsføringsideer, valg af farver og ideer til lokationer til billeder osv.

  I kan også vælge at finde inspiration på vores fotografiske univers her på hjemmesiden.

  I er naturligvis mere end velkommen til helt uforpligtende at kontakte en fotograf Nørre Aaby hos os med det samme, og høre om, hvilke muligheder der er.

   

  Flotte billeder

  PASSION for foto

  Her møder i altid en passioneret fotograf i Nørre Aaby med kæmpe passion for fotografering. Helt siden jeg var helt lille har jeg fået billeder og fotografering ind med modermælken, da min mor var uddannet fotojournalist.

  Jeg er uddannet fotograf og har arbejdet med billeder i mere end 10 år nu. Alle opgaver er for mig lige spændende og jeg ser det som et kæmpe prilegium at kunne leve af sin passion og hobby. Fotografiet har givet mig rigtig mange skønne oplevelser i mit daglige virke, som fotograf på hele Fyn.

  Fotograf Lone Brand

  Tlf: +45 42679011

  Kontakt

  4 + 11 =

  Indhold